Na twee Corona-jaren vond op zondag 8 januari onze traditionele nieuwjaarsreceptie weer plaats. Voorafgaand aan deze receptie werd om 12:00 uur, onder de bezielende leiding van ‘good old’ Henny Peters, de wedstrijd DVSG 2 zaterdag tegen DVSG 2 zondag gespeeld. DVSG 2 zaterdag won die wedstrijd uiteindelijk met 2-1. Beide teams hadden zich versterkt met spelers uit ons eerste elftal, waardoor er twee zeer gemêleerde elftallen op het veld stonden. Na deze sportieve wedstrijd kon aan de belangrijk(st)e helft worden begonnen. Namelijk de derde helft in café Hopmans. Voor spelers en begeleiding was er, zoals te doen gebruikelijk, weer soep en broodjes -, aangevuld met een of meerdere drankjes.

Om 15.00 uur vond de officiële nieuwjaarstoespraak van voorzitter Jan Coenen plaats, met aansluitend de huldiging van de aanwezige jubilarissen. 25 jaar lid: Jan Weijers en Andy Peters. 50 jaar lid: Rudi Peters. Willem Verwaaij, Mart Thijssen en Mark van Eldijk (allen 25 jaar lid) en Gerry janssen( 60 jaar lid) waren niet aanwezig. Maar ook zij werden (of worden) nog in het zonnetje gezet. Naast een persoonlijk woordje van de voorzitter en de traditionele bloemen zullen zij ook het DVSG jubilarisspeldje ontvangen.

Als DVSG’er van het jaar 2022 werd voorzitter Jan Coenen uitgeroepen. Vooral door zijn tomeloze inzet voor onze ver(nieuw)bouw.

Hoewel er dit jaar niet veel jubilarissen konden worden gehuldigd, was het toch mooi dat na twee Corona-jaren deze traditie is blijven bestaan. We kijken dan ook terug op een geslaagde opening van het nieuwe jaar!

Bestuur DVSG

DVSG zaterdag en zondag 2
Gerry Janssen gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap.