Op 17 januari jl. bereikte ons het droevige bericht dat Theo Braam is overleden. Theo was 55 jaar lid van onze vereniging.  Gedurende deze periode heeft Theo op verschillende terreinen een bijdrage geleverd.

Zo heeft hij als actief speler vier jaar lang het doel van ons eerste elftal verdedigd en is hij vele jaren keeper bij onze veteranen – en aansluitend nog leider van ons veteranenelftal geweest. Ook als bestuurslid heeft Theo zich verdienstelijk gemaakt. In de periode 1980 – 1993 was hij wedstrijdsecretaris en consul. In die functie heeft hij ook de jaarlijkse (toen nog) verplichte sportkeuringen georganiseerd.

Op Theo kon je voor allerlei zaken een beroep doen. Maar het meest in het oog springende is wel de realisatie van de reclameborden rondom ons hoofdveld geweest. Daarvoor maakte hij eigenhandig de steun-/ophangconstructie en was hij ook nog eens zeer actief bij het werven van nieuwe sponsoren. Theo was ook betrokken bij de installatie – en in gebruik name van onze eerste sproei-installatie, waarvoor drie keer per dag de buizen op het veld verlegd moest worden.

Als trouwe supporter is Theo onze club altijd blijven volgen. Zo bezocht hij vele wedstrijden van ons eerste elftal en de wedstrijden van zijn schoonzoon en kleinkinderen.

Ook de bijdrage aan ons clubblad De Flits behoorde tot zijn werkzaamheden. Daarvoor leverde hij allerlei statistieken van wedstrijden uit het verleden aan.  Na zijn actieve periode bij DVSG is Theo pas echt bekend geworden als ‘de weerman van Groesbeek’.

Met Theo Braam verliest onze vereniging een zeer gewaardeerd, veelzijdig en actief lid. Wij wensen  zijn vrouw Tiny, kinderen en kleinkinderen de komende tijd veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

v.v.  DVSG