DVSG is een kleine voetbalclub, maar wel een bloeiende vereniging in Groesbeek. Onze vereniging zoekt samenwerking met andere partijen (Basisschool, Korfbal, Schutterij, ..) in woonkern De Horst om samen een bloeiende en prettige woon- en leefgemeenschap te neer te zetten. Op 1 november a.s. wordt gestart met een renovatie/nieuwbouw van de accommodatie en daar kunnen we voor de aankleding/afwerking nog wel wat financiële ondersteuning gebruiken.

Ons doel voor dit jaar
We zijn dit jaar eindelijk zover dat de ver-/nieuwbouw een feit is en willen onze bezoekers in de nieuwe koffiehoek naast een consumptie ook vermaak aanbieden d.m.v. een smartboard aan de wand. Hier willen we naast mededelingen ook beelden laten zien van (m.n. eigen opgenomen) wedstrijden. We denken dat dit een extra boost is voor het lid zijn van deze vereniging. Het samen zijn, samen doen, samen beleven staat hierin centraal. En dit past bij ons: Door Vriendschap Sterk Groesbeek.

Vorig jaar
Er is een videocamera op een mobiele mast aangeschaft. Deze wens was er om onze spelers te laten zien en ervaren wat ze (goed) doen tijdens trainingen en wedstrijd. Ook is het mogelijk om opnamen te delen via social media. Leuk voor de spelers, maar ook ouders en andere geïnteresseerden. Daarnaast is het een stimulans voor onze vrijwillige trainers om met moderne media aan te slag te gaan en zo ook anderen te stimuleren om te gaan trainen, leider te worden, etc. Daarnaast is het ook goed voor ledenwerving.

Iedereen die lid is van de Rabobank kan 2 van de 5 stemmen uitbrengen op een actie van een vereniging.

Wij hopen natuurlijk dat jullie dat op de actie van DVSG doen en zo deze aanschaf mogelijk maken.

Je kunt stemmen in de periode van 4 tot 24 oktober 2021.