Op vrijdagavond 14 oktober stond de officiële opening van onze gerenoveerde kleedruimtes en nieuwe ontvangst-/koffieruimte op het programma. Met meer dan 200 aanwezigen was het een bijzonder geslaagde avond. Na mooie woorden van wethouder Erik Weijers en voorzitter Jan Coenen werd onze vernieuwde accommodatie officieel in gebruik genomen middels het doorknippen van het traditionele lint door diezelfde wethouder en oud-voorzitter Henk Janssen (“van Moet”).

Op zaterdag was er “Open huis” voor alle belangstellenden. Vele leden en niet-leden hadden daarbij de moeite genomen om te komen kijken. En zonder uitzondering was iedereen enthousiast over hetgeen er gerealiseerd is. Met deze vernieuwde accommodatie en een nog steeds groeiend ledenaantal kan DVSG de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Ook onze jeugd werd niet vergeten. Op zaterdag stond er een groot luchtkussen en kon iedereen onbeperkt poffertjes eten.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de spelers van de selectie, de vrijwilligers achter de bar en café Hopmans. Heel erg bedankt!!!

Bekijk de officiële opening hier (bron: Omroep Berg en Dal):
Nieuw clubgebouw voetbalvereniging DVSG De Horst geopend – Omroep Berg en Dal