Vandaag speelt DVSG thuis tegen SVO om de koppositie in de 5e klasse. Beiden hebben 2 wedstrijden gespeeld en overtuigend gewonnen. Vandaag spelen het 1e 2e 3e en 4e elftal thuis en allen zijn ongeslagen tot nu toe. Er werd gesproken over Super Sunday bij DVSG. Het 4e elftal wist te winnen met 3-1 het 2e elftal verloor met 3-4 het 2e elftal wist te winnen met 4-1. Nu nog het 1e elftal…..

DVSG 1 begint in de vertrouwde 4-4-2 opstelling, maar ook SVO speelt op papier in deze opstelling. Het is SVO dat de van het begin domineert en in de 6e min al de 0-1 scoort. DVSG krijgt de bal niet echt weg na een corner en als de bal buiten de 16 meter komt is het schot van 20 meter op doel van DVSG onzichtbaar en onhoudbaar voor de keeper van DVSG. Tot de 25e min volgt er bijna een stormloop op het doel van DVSG, maar SVO weet niet meer te scoren.
Na een half uur herpakt DVSG zich en weet ook aanvallend gevaarlijk te zijn. Rico Voeten krijgt in de 33e min een dot van een kans, maar schiet net naast. Ook Aron Rubens kan in blessuretijd met een kopbal net niet scoren. DVSG gaat met een 0-1 achterstand rusten en mag qua spel hierover niet klagen, maar heeft wel de kans gehad om gelijk te scoren.

Na rust komt DVSG beter in hun spel. De ingevallen Guus Ebbers voor Rico Voeten laat zien dat hij super snel en gevaarlijk kan zijn. In de 53e min scoort hij ook de 1-1- gelijkmaker. Het wordt nu een open wedstrijd en beide teams spelen voor de winst. Het is voor DVSG pijnlijk dat een vrije trap vanaf 25 meter afstand in de 72emin op een vreemde manier in het doel beland. Niemand raakt de bal aan, maar deze komt wel voorbij de keeper en wordt nog door de spits met een zetje voor de zekerheid binnen geschoven. DVSG staat nu weer achter en gaat al snel vol op de aanval spelen. Verdediger Aron Rubens gaat ook in de aanval spelen. Het levert DVSG wel een aantal kansen op, maar niemand is werkelijk in staat om de bal goed te raken of heeft het geluk om de bal de juiste zet te geven. Ook SVO krijgt zijn kansen, maar komt niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigt in 1-2; de eerste verliespunten van DVSG dit seizoen. De DVSG- toeschouwer vindt dat een gelijkspel verdient was, maar objectief gezien was SVO gedurende het grootste deel van wedstrijd de bovenliggende partij.

Volgende week is DVSG vrij en de week erop (24 oktober) speelt DVSG uit tegen VVLK. Ook dat belooft wederom een wedstrijd te worden tegen een geduchte opponent waar DVSG wederom moet laten zien wat er dit seizoen mogelijk is.

De Super Sunday is voor DVSG geëindigd in 2 gewonnen en 2 verloren wedstrijden. Het 3e had niet hoeven te verliezen en het 1e elftal had gelijk kunnen spelen.