Dit weekend speelt DVSG uit tegen WVW. Dit seizoen lijkt iedere wedstrijd wel een finale, vandaag weer tegen de nr.3, die net boven DVSG staat. Vandaag start DVSG met een andere speler in de basis, Ivo van Balkom, waardoor er wat omzettingen in het veld zijn. DVSG begint niet goed. De duels worden niet echt gewonnen, en alle klutsballen zijn voor WVW. Als de combinaties dan ook niet echt lukken, zie je een DVSG dat snel de bal kwijt is en een WVW dat steeds meer aanvallend in het spel voorkomt. Het is dan ook WVW dat in de 1e helft kansen creëert. Vanuit een inworp raakt de bal via een tussenstop bij de spits die de bal met een volley in het doel schiet. De keeper van DVSG is kansloos!  Ook een omzetting in het veld heeft geen soelaas kunnen bieden tegen deze goal.

Na rust komt Bob Sillessen in het veld en vervangt Ivo van Balkom. Ook nu komt DVSG niet echt aan voetballen toe. Achterin moeten alle zeilen bijgezet worden om de aanvallers van WVW in het gareel te houden. En aanvallend is er dan te weinig mankracht/ ondersteuning om kansen te creëren. Invaller Guus Ebbers komt er aanvallend een enkele keer doorheen, maar dit resulteert  niet in doelrijpe kansen. Pas als DVSG de laatste 5 minuten echt 1 op 1 gaat spelen en verdediger Aron Rubens de aanval gaat versterken creëert DVSG wat echt grote kansen. Te laat blijkt als de scheidsrechter af fluit en DVSG met een 1-0 verliespartij naar huis mag gaan.

DVSG is nu een plaats gezakt en staat nu 5e op de ranglijst. Op zondag 21 november kan hier weer verandering in worden gebracht met de thuiswedstrijd tegen SCD’21